Având prima ediție în 2013, Electric Castle Festival este singurul eveniment din România care oferă o experiență completă de festival, prin îmbinarea muzicii, tehnologiei și culturii alternative cu istoria de sute de ani a unuia dintre cele mai frumoase domenii de patrimoniu din Transilvania, Castelul Banffy din Bonțida.

În organizarea FTM, Electric Castle dispune de cea mai mare suprafață de festival din țară, peste 220.000 de metri pătrați fiind acoperiți de cele 9 scene, zonele de art performance, sporturi, evenimente tech și relaxare. Prin selecția eclectică a artiștilor invitați, rupând barierele dintre muzica electronică, rock, jazz, hip-hop sau reggae și prin activități din zone artistice foarte diverse, EC își propune să revoluționeze modul în care tinerii trăiesc experiența unui festival de muzică.

Succesul festivalului i-a adus 4 nominalizări European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival, ajungând de fiecare dată în finală, între primele 10 evenimente similare din Europa. Odată cu ediția din acest an, EC va depăși pragul de 600.000 de participanți la edițiile derulate.

www.electriccastle.ro

Organizator

Festival Tickets Management